• Urulogiai gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr, Olyan gondom lenne, hogy mostanában gyakori vizelési ingert érzek, viszont nincs akadozó, se véres, se csípő vizelés, csak az ingert érzem már 2. napja. Valami húgyhólyag gyulladásra gondolok igy első körben, de ma kivizeltem egy sötétes darabot, fogalmam nincs mit, lehet valami alvadt vér vagy sebből valamit, amitől a vizelési ingerem megszűnt... Menjek el orvoshoz vagy mivel már megszűntek a panaszok hagyjam?! Mi lehet/lehetett a gond? Továbbá, hogy még speciálisabb legyen a helyzet a jobb herém fájdogált mostanában és éreztem, hogy az ondóvezetéknél mintha vastagabb lenne mint a bal... de nem olyan mértékben, hogy az feltűnő lenne... nem tudom lehet e összefüggés...

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben "darabos" a vizelete feltétlenül keressen fel egy urológus szakorvost, mert ez a helyzet nem normális, és valószínűleg nem is fog magától megszűnni!


        Kérdés: 2012. április 02., 20:55; Megválaszolva: 2012. április 04., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: