• varicocele

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Dr. Úr/Nő! Az lenne a problémám hogy január 31-én estem át egy nyílt varicocele műtéten lágyék táji metszés volt! semmi gondom nem volt eddig! de most megint visszajött ez a húzó fájdalom a bal herémben ami a műtét előtt is volt! a fájdalom nem állandó időn ként újra előjön! olvastam hogy a műtét után a panaszok nem tűnnek el egyből! de azért még is aggódom hogy mi a gond!? előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Véleményt az Ön esetében fizikális vizsgálat alapján lehet alkotni, javaslom keresse fel kezelőorvosát és egy vizsgálat után eldönti, hogy van-e teendő. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István Tamás


        Kérdés: 2012. április 02., 15:52; Megválaszolva: 2012. április 03., 16:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: