• Vizeletsugar csokkenes...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Ur.! Nehany honapja, enyhe alhasi fajdalmat eszletem, amit foleg a vizholyag kornyeken erzek.Nem eros fajdalom, neha eszre sem veszem, maskor kicsit erosebb, foleg a menstruacio elott par nappal. Amit azomban emellett eszrevettem hogy vizeleturiteskor ha egyenesen ulok kissebb a vizeletsugar, ha kicsit azomban elore dolok teljesen normalisan jon a sugar. Ejszaka is fel kell kellnem legalbb egyszer pisilni. Mi lehet ez? Ami meg talan fontos, hogy neha faj az eggyttlet is. Mivel nem vagyok teljesen jaratlan az egeszsegugyben, mar mindenfele megfordult a fejemben a vegbel-vastagbel raktol a hugyholyarrakon at a nogyogyaszati problemakig. Mindenkeppen elmegyek orvoshoz, de szertenek ontol egy velemenyt kerni hogy milyen iranyba is kellene elindulni.(amit talan meg jo tudni hogy 7 eve csaszarmetszessel szultem, hogy most kezelek egy E.Coli vizeletfertozest, de ver nincs a vizeletben, legfeljebb egy +) Valaszat elore is koszonom! Eniko.

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Enikő! Egs. jártassága leegyszerűsíti a mondani valót: szükséges vizsgálatok: 1: AB mentes időszak (legalább 10 nap AB szünetet követő) utáni vizelet tenyésztés (reggeli első vizelet, tisztálkodást követően), hüvely-kenet vizsgálat. Ha ez neg.: Hüvely UH a kismedencei szervek pontos feltérképezése végett, akár testpozíció változtatásával együtt. Ha semmi kóros nincs: Uroflowmetria. Ha ez neg.: Keressen meg ismét, a [email protected] címen! Jobbulást kívánok!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 31., 08:11; Megválaszolva: 2012. április 04., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: