• Éles, közepes fájdalom a pénisz bal oldalán.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm tisztelt Dr Nő/Úr! A problémám a következő lenne. Kb egy hete merev állapotban éles közepesen erő fájdalmat érzek a péniszem bal oldalán a tövétől kiindulva. Külső elváltozást nem észleltem és a fájdalom csak akkor jelentkezik, ha a merev péniszemet a hasam felé nyomom és főleg a lüktetésre érzem. Eddig még sosem volt ilyen problémám, de nem hiszem, hogy eltört volna, továbbá fertőzésre sem utal semmi. Előre is köszönöm a segítségét.

        Dr. Kocsis István válasza a péniszfájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol fizikális vizsgálat alapján eldöntik a szükséges teendőket. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István Tamás


        Kérdés: 2012. március 30., 16:53; Megválaszolva: 2012. április 03., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: