• Miért kezd önkielégitésnél vérezni a him veszö fej és éget

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        amikor kielégitem magam akor élvezés fele a him veszö kalapja véres meg szok nagyon égetni sütö érzés

        Dr. Merth Gábor válasza a maszturbáció témában

        Kedves Kérdező! Vagy valamilyen fertőző betegsége van, vagy valamilyen érbetegsége, amennyiben a "szokott módon" végzi az önkielégítést. Ha nem a "standart" eljárásban végzi ezt, elképzelhető, hogy a metóduson kellene változtatni.


        Kérdés: 2012. március 26., 19:48; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.