• Pöttyök a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A makkom hegyén a nyílásnál már évek óta nagyon apró fehéres pöttyök vannak eddig nem tulajdonítottam neki nagy szerepet gondoltam majd elmúlik de már zavarja a barátnőmet és így engem is próbáltam fertűzésre való kenőcsöt még növényi alapút is de nem múlik nem viszket vagy fáj. Mit tehetnék hogy elmúljon? Előre is köszönöm!

        Dr. Merth Gábor válasza a pénisz elváltozás témában

        Kedves Kérdező! A leukoplakia (fehér folt) oka nagyon sokrétű, rengeteg dolog okozhatja, némelyik nem is kóros! Így arra kérném, hogy forduljon bőrgyógyászhoz, mert egy felesleges kezeléssel nem fog célt érni, szemben egy esetleges káros mellékhatással.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 26., 15:13; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: