• Mia teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő, Doktor Úr! A segítségét, tanácsát szeretném kérni. A péniszemmel van gond. A baj az ha merev állapotban van nagyon nehezen jön fel a bőr, magától nem, és nagyon fáj. A makk alatti kis összekötő rész nagyon húzódik és úgy érzem h szétszakad.Ernyedt állapotban nem fáj meg simán feljön a bőr, csak merev állapotban nagyon fájdalmas és a sex is komplikált emiatt.Nagyon váom válaszát hogy mit lehetne tenni ez ügyben! Előre is köszönöm segítségét! Üdvözlettel István

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Rövid fitymafék gyanúja miatt urológiai szakvizsgálat indokolt. Kisebb beavatkozással egy életre megoldható a probléma.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 21., 22:48; Megválaszolva: 2012. március 25., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: