Húgyhólyagkövem lehet?

Jónapot! pár napja (megint) elkezdett fájni a hasam, fáj a vizeletem, bal oldalt folyamatosan szúró, görcsölő érzések lépnek fel. Egyik este arra ébredtem h szúr a hasam és hevesen ver a szívem. Ez minek a jele / tünete? Gyomortükrözés kimutatná? Voltam hasi ultrahangon illetve vérvételen, mindent rendben találtak. Előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a húgyúti fertőzés témában

A vizelet vizsgálata szükséges, banális húgyúti fertőzés is okozhat tüneteket, keresd fel a háziorvosodat! Addig is bő folyadék, pl. kamillatea.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 08., 21:17; Megválaszolva: 2012. március 12., 15:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen