• Szexuális zavar, mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Körülbelül 2 hónapja vagyok együtt barátommal, 1 hónapja élünk szexuális életet, ami rendszeres. Neki olyan problémája van, hogy csak és kizárólag olyan pozícióban tud elmenni, ha a hátán fekszik. Kipróbáltunk már mindenfélét, de egyszerűen nem. Ennek mi lehet az oka? Lelki eredetű, azt gyanítjuk, de igazából nem tudunk rájönni, mi okozhatta. Nagyon szeretnék segíteni rajta, mert szeretem, de tanácstalan vagyok, ezért kérem segítségét! Köszönettel: Morgain

        Dr. Fekete Ferenc válasza a urológia témában

        Talán akkor tud jobban ellazulni, vagy akkor érik olyan ingerek

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 03., 23:45; Megválaszolva: 2012. március 06., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: