• NŐGYÓGYÁSZATI FERTŐZÉS:

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTOR ÚR! 3 HETE HUGYUTI FERTÖZÉSSEL KEZELNEK DE 1IK ANTIBIOTIKUM SE SZÜNTETI MEG A TÜNETEIM SŐT VISSZATÉRNEK. CSIPŐ VIZELET, GYAKORI VIZELÉSI INGER, HUGYCSŐFÁJDALOM, ALHASI FÁJDALOM, VESE KÖRNYÉKI FÁJDALOM. A HÁZIORVOSOM ELKÜLDÖTT BAKTEROLOGIAI LABORBA VIZELETVIZSGÁLATRA MERT SZERINTE EZ INKÁBB VALAMI NŐGÓGYÁSZATI FERTŐZÉS. AZZAL KIMUTATHATÓ? MILYEN NEMI UTON TERJEDŐ FERTŐZÉSEK OKOZNAK FELFÁZÁSHOZ HASONLÓ TÜNETEKET?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Okozhat húgyúti panaszokat valóban a hüvelyben élő valamilyen kórokozó is, pl. Ureaplasma, Mycoplasma fertőzés, a hüvelyváladék vizsgálata indokolt.


        Kérdés: 2012. február 29., 21:05; Megválaszolva: 2012. március 02., 11:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: