• Pénisz makkja és a herezacskók szárazabbak, érintésre érzékenyek, nem múlik el

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Hölgy/Úr! Körülbelül 6 éve szenvedek egy ismeretlen betegségtől. Régebben interneten találtam egy "pénisznövelő masszázst". A lényege, hogy a péniszt nyújtani kell ernyedt állapotban és vért kell bele pumpálni félig merev állapotban. Link:http://www.referatele.com/referate/diverse/online17/Maxi-kuki-referatele-com.php A probléma ott kezdődött, hogy túlzásba vittem a "tréninget" és merev állapotban is vért pumpáltam bele. Ezután abbahagytam a "tréninget". Azóta a péniszem makkja és környéke, valamint a herezacskó nagyon érzékeny az érintésre. Ez nagyon zavaró, mert még egy alsóneműt se tudok anélkül viselni (semmilyet), hogy az erős inger ne vonná el a figyelmem jelentős részét. Igazából ebben az állapotbanbnem lehet teljes életet élni, nem tudok egy őszintét nevetni, nem tudom a dolgomat 100%-osan elvégezni, mert folyton "figyelni kell" a péniszemre egész nap. Öntől azt kérném, hogy adjon tanácsot, hogy mi lehet a probléma, illetve, hogy hova fordulhatnék segítségért. Előzmények: -bőrgyógyász: felírt egy gombaölőt, ami nem segített -urulógus: külsőleg mindent rendben talált a péniszemen, szerinte nem okozhatott a "tréning" maradandó elváltozást, szerinte képzelt beteg vagyok. Részletes panaszok: -a pénisz makkja és környéke, valamint a herezacskó nagyon érzékeny az érintésre -szárazabb lett a pénisz és a herezacskó is állandó jelleggel, fürdés után nagyon kiszárad és az érzékenység is ekkor a legerőteljesebb, ez a száraz-érzékeny állapot csökken, de nem múlik el teljesen -az erekcióm nagyon kemény lett a "tréning" után, erekció után erőteljesebb az érzékenység -talán ernyedt állapotban "ráncosabb" lett a makk felülete -erektált állapotban apró golyócskák látszanak a makkon Kentem már vízpótlóval, hámosítóval, zsírzó krémmel (Pr Basis), sajnos sikertelenül. Én arra gondoltam, hogy esetleg a faggyúmirigyek károsodhattak és emiatt érzem szárazabbnak és érzékenyebbnek. Előre is nagyon köszönöm a türelmét és a javaslatait! Üdvözlettel Péter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben szervi okot nem találtak, a probléma nagy valószínűséggel lelki eredetű, mely onnan ered, hogy elégedetlen saját magával, sokan szenvednek hasonló problémától, nem kell szégyellnie, próbáljon meg pszichológushoz, esetleg szexuálpszichológushoz fordulni a panaszával.


        Kérdés: 2012. február 29., 11:20; Megválaszolva: 2012. március 02., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: