• Ingahere vagy egyszerű véletlen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktor Nő/Úr! Lenne egy olyan problémám hogy önkielégítés közben azt vettem észre hogy a herém a péniszem tövében bal oldalon dudorodik. Ezt egyszerűen vissza helyeztem a helyére! Ingahere lehet vagy pedig a dologközben a kezemmel oda taszíthattam? Mit tegyek? Mit javasol? (16 év alatt most először fordul elő, nagyon megijedtem, fájdalmam nem volt )

        Dr. Boros Miklós válasza a ingahere témában

        Tisztelt Kérdező! Az önkielégítés során nyomta fel a heréjét. A leírásban nem szerepel kóros eltérés így vizsgálat sem indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 28., 15:40; Megválaszolva: 2012. március 01., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: