• magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        üdvözlöm! Olyan problémám kérdésem lenne önhöz, amiben remélem tud nekem segíteni. 26 éves vagyok, nem dohányzom, alkalmanként iszom, mostanában elég stresszes az életem. szexuálisan elég túlfűtött vagyok, mindennap van szexuális kielégülés, többször is. 2-3 napja azt vettem észre, hogy szex után, vagy ha orálisan elégítenek ki vagy ha csak önkielégítést is végzek, élvezéskor a spermám nem az átlagos(mint amilyen előtte volt) sűrűbb állagú fehér színű, hanem átlátszó és sokkal hígabb, mint a víz. Az erekcióval vagy az orgazmus erejével nincs gond, de engem idegesít is és félek, hogy valami baj lehet vagy baj van készülőben. Kérem, ha tud segítsen és mondja meg mi miatt lehet ez és hogy mi rá a megoldás!? Előre is köszönöm! Üdvözlettel: Tóth Csaba

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés témában

        Kedves Csaba! Nyugodjon meg, amennyiben egymást követően többször él át orgazmust, magömléssel, az ondó "termelésének" természete folytán a második-harmadik ondó minősége hasonlóan tér el, mint azt ön leírta. Ez természetes dolog. Megoldás az, ha kicsit hosszabb pihenőt tart két akció között, vagy beletörődik, hogy a "természet már csak ilyen".

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 27., 19:32; Megválaszolva: 2012. február 28., 17:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: