• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány napja azt vettem észre, hogy gyakran, majdnem folyamatosan vizelési ingerem van. Még akkor is, amikor éppen végeztem... semmilyen fájdalmat nem érzek, ugyanakkor elég kellemetlen, hogy ennyire gyakran mennem kell. Semmilyen változás nem történt az utóbbi időben (se betegség, se új gyógyszer, se étrend, se párkapcsolat), és nincs más tünetem sem ezen kívül. Talán annyi, hogy az utóbbi időben kicsit feszültebb vagyok néhány dolog miatt, lehet ezzel összefüggésben? Mi lehet az oka, és milyen kezelést javasolnak?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vizelési inger témában

        Kedves Hölgyem! Először is a lehetséges szervi okokat kell végigvizsgálni, ennek első lépése a vizeletvizsgálat, mert ez alapján látható, hogy pl. gyulladásra utaló jel, baktérium van-e a vizeletben, ennek céljából keresse fel háziorvosát!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 27., 09:15; Megválaszolva: 2012. február 28., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: