• Urológiai probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DoktorÚr/Nő. A kovetkezo problémákkal szeretnék önhöz fordulni... A péniszemen liba bőr szerű pattanások vannak amiről időközben sikerült megtudni az neten hogy ezt Fordyce's spotnak hívjak és hogy teljesen normális. Aztán erekciókor a makkom nem bújik ki teljesen a fitymából es nem tudom ez normális.Valamint a frenulum-omtól a fitymám tetejétől egészen a heréimig egy barnás vonal vezet ( igyekeztem képen ilustralni).Ezentúl a penisem tövében bemélyedés van ami ugyanez ki mintha a penisem valamilyen módon melyebbenbennem volna mind ahogy kel ( szinten igyekeztem ilustralni ).Es lehet hogy meg említésre szorul a kéken es lilán lathato két ér a fityma fenti felületen. A válaszokat előre is koszonom.

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön által leírtak teljesen normálisak, a kétségei ilyen, hormonálisan különösen aktív életkorban, amikor a pénisz a figyelem központjában van, természetesek, így aggodalomra semmi ok. A fityma hosszúsága személyre szabott. Ha panaszt nem okoz, nincs rajta szűkítő gyűrű, teendő nincs vele. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        Kérdés: 2012. február 25., 05:24; Megválaszolva: 2012. március 02., 08:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: