• korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr - hölgyem. Egy 28 éves férfi vagyok és egy olyan problémával fordulok önhöz, hogy a korai magömlésem miatt képtelen vagyok a párommal teljes és felszabadult szexuális életet élni, a korai alatt olyan maximum egy percet értek. Ugyan orálisan ki tudom őt elégíteni, de félek tőle, hogy idővel ez már kevés lesz neki, meg ugye én is szeretném végre úgy a csúcsra juttatni és úgy élvezni vele együtt a sexet, hogy az rendes behatolással történő aktus legyen ahol a korai magömlésem nem okozna ekkora gondot nekem. Nem tudom hogy nem e olyasmi áll a háttérben ami orvosi tény esetleg, gondolok itt arra hogy az évenkénti urulógiai vizsgálatokon a doktor egy úgy nevezett viszér tágulatot talált az egyik herém fölött, de ez nem fáj, terheléstől sem duzzad meg, nem tudom ennek van a korai magömléshez valami köze esetleg? Olvastam sok cikket már a korai magömlésről, de úgy gondoltam itt az ideje hogy egy orvos szaktanácsát kikérjem az útvesztők sokasága közt. Nagyon szeretem a páromat és szeretném vele úgy élvezni a sexet ahogy egy nő azt elvárja egy férfitól. Kérném segítsen nekem megtalálni a megfelelő választ a kérdésemre. köszönettel.

        Dr. Fekete Ferenc válasza a korai magömlés témában

        Javaslom a www.potenciaklinika.hu oldalamon nézze meg a korai magömlésről szóló részt


        Kérdés: 2012. február 24., 19:47; Megválaszolva: 2012. február 28., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: