• szexuális zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        31 éves férfi vagyok a problémám a következő: a szexuális együttlétkor 1 percen belül korai magömlés tapasztalható, így a szexuális együttlétünk nem teljes, sajnos. A kérdésem az hogy az ilyen fajta problémára gyógyszert kell-e alkalmazni, és ha igen akkor milyen gyógyszert. Köszönöm

        Dr. Fekete Ferenc válasza a korai magömlés témában

        A normális közösülés a pénisznek a  hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos, függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné, hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható. Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet, akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés. Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön. Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni. Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell. A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /. Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek, nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba. A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni.www.potenciaklinika.hu

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 24., 13:24; Megválaszolva: 2012. február 28., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: