• Mi lehet ez a péniszen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fél éve jelentek meg a fitymafék alatt kitüremkedő fehér csomószerű.

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Papillomának tűnik, ami egy vírus okozta hámburjánzás. Ez döntően férfiaknál kozmetikai problémát jelent, de ha olyan típusú a vírus -ritka esetben- daganatos elváltozást okozhat idővel, sokkal inkább a hölgypartnerénél (kontakt fertőzés útján). Érdemes lenne eltávolítani (többféle módszer létezik), illetve szerotipizálást végezni. Szükség esetén segíthetünk a gyors megoldásban! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Kérdés: 2012. február 20., 21:12; Megválaszolva: 2012. február 21., 17:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: