• Fityma bemetszés után hány nappal lehet maszturbálni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        5 nappal ezelőtt műtöttek fityma szűkülettel másodjára. 2 oldalt lett a fityma bemetszve. Az első műtétnél csak a hasam felőli oldalt történt a bemetszés, de az nem oldotta meg a problémámat. Merev állapotban a bőr nem tudott hátracsúszni. Persze az orvos rögtön a legbarbárabb módszert, a körülmetélést akarta csinálni, de én lebeszéltem róla. És elfelejtettem megkérdezni az orvostól, hogy hány nap után maszturbálhat az ember? A varratok nem fognak szétszakadni ha most 5 nap után már csinálnám? Vagy a bőrt nem fogják szétvágni? És olyan kérdésem is lenne, hogy ha ez a 2ik bemetszés se sikerülne, akkor milyen műtétek vannak még a fityma szűkület ellen? KÖRÜLMETÉLÉS KIZÁRVA! Válaszokat köszönöm előre is.

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! Még nem javasolt a maszturbáció, mivel a sebgyógyulás nem zajlott le. Inkább 12-14 nap után kezdje el. A fitymaplasztika nem minden esetben jelent végleges megoldást és a sikertelensége esetén a hosszútávú, veszélyes szövődmények megelőzése érdekében csak a circumcisio marad.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 20., 17:01; Megválaszolva: 2012. február 21., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: