• herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Két kérdéssel fordulnék Önhöz. Az első az lenne hogy szexuális aktus során észrevettem hogy a bal herém jóval keményebb mint a másik. Az aktus után úgymond "visszaáll". Kicsit aggódok miatta, és Ön szerint ezzel orvoshoz forduljak vagy ez természetes? A másik pedig az hogy vizsgálgattam magam és a jobb herémben hátul kitapintottam valamit. Kicsit keményebb mint a többi rész, és elkülönültebb. Ez a mellékhere lehet? Az aggodalmam onnan ered, hogy Karácsony után hosszabb rövidebb időre, fájtak a heréim, ezért vizsgálgattam magamat is. Mostanában már nem tapasztaltam. Köszönöm előre is a válaszát. Üdv

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön által észlelt jelenség teljesen normális, aktus közben a herezacskó izomzata összehúzódhat. A here mellett tapintott képlet valóban a mellékhere és az ondóvezeték lehet. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        Kérdés: 2012. február 19., 09:01; Megválaszolva: 2012. február 24., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.