• Ismeretlen betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor A betegségem az odóm kikezdi a himveszőt kimarja és piros, kirepedezik ég tőle a feleségem ha beleélvezek neki is piros és viszket.Ez már másfél éve tart kb kéthavonta jön elő majd sújosbodott vizelet viszatartási gondokkal.Kivizsgálás prosztata gyanu levoxa, indomet, pevaryl krém, pollstimolt szedtem ezek nem használtak de a vizelet gond megszünt. Majd a ondó gond miatt vissza akkor ciprinol, nidol, pevaryl krém két hét semmi ezután doxycyclin, surgam de ez sem segített. A here vizsgálatakor viszereséget talált javasolta a varicokelectomiára a mütét sikerült a herém már lassan normális(egyforma)de az ondó probléma visszajött tanácstalan vagyok nemi betegségre voltam teljes vérvételen mind az öt negativ (Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma genitalium PCR, Herpes simplex virus PCR, Chlamydia trachomatis PCR, Neisseria gonorrhoeae PCR, mind negatív már gyógyszert nem szedek az előírtak elfogytak a tünet változatlan a párrommal csak gumiba tudok szeretkezni de legalább utánna csak az enyémet kel kenegetni de erre lassan rámegy a kapcsolatunk és nincs ellenszer

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Néhány tipp: nem volt róla szó, de érdemes lenne egyszerre(! ) mind két partnert megvizsgálni, mert elképzelhető, hogy "ping-pongoznak" egy kórokozóval. Lehetséges, hogy eukarióta (azaz gomba illetve más egysejtű kórokozó) típusú (tehát nem baktérium) található meg vmelyiküknél (ilyen esetben egy felszínes gomba ellenes kezelés -krém-, nem minden esetben segít! ). Elképzelhető, hogy párhuzamosan fut két/több betegség Önnél illetve a nejénél (pl. bőrbetegség és vmilyen hüvely betegség. Minden tisztelettel kérdezem, esetleges 3. személy, mint rezervoár jelenléte? (Semmiképpen nem akarok prejudikálni senkit! ) Transrectalis UH vizsgálata volt? Mit mutatott? Hüvelykenet vizsgálat illetve allergia teszt történt? (Utóbbinál nem feltétlen csak latex, hanem a mindennapi életük során kapcsolatba került anyagokra.) Munkahelyi-hobbi környezeti ártalom? (Pl. rendszeres meleg-vizes helyek, szauna, kemikáliák, stb.) Jobbulást kívánok!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 17., 10:22; Megválaszolva: 2012. február 18., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: