• Ismeretlen betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt uram. A himvessző kipirosddásával kezdődött a (spermától)makk alatt.Ezáltal érzékeny és sérülékeny (szétrepezezett)lett ezt canesten krémmel kenegettem és 2-3-hét alatt elmúlt de kb 2havonta visszajön.Szeretkezés alkalmával ha a páromba élvezek mindíg elkap valamit tőlem nemi betegségre teszteltek minden negatív.Prosztata gyanúra elkeztek kezelni doxycyclin, surgam ezeket szedtem két hétig de nem használt majd ciprinol, nidol újabb két hét de ez se segített ezután levoxa, indomet+pevaryl krém de ez se segített. Majd prosztata állítólag meggyógyult here vizsgálatkor viszerességet talált majd megmütöttek (varicokelectomia)a here most már normális lett de a spermámtól én és a feleségem is megbetegszünk. A feleségem is volt szürésen ő is negativ de már a kapcsolatunk lassan rámegy és nincs eredmény.Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Esetleg valamilyen allergia tesztet, autoimmun vizsgálatot végeztek? Lehet érdemes lenne ezen a vonalon elindulni. Jobbulást kívánva, Dr. Merth Gábor

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 17., 09:48; Megválaszolva: 2012. február 21., 17:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés