• Hímvessző körüli probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Címzett! Nekem olyan jellegű problémám lenne, hogy egy pár napja izomláz szerűen fáj a hímvesszőm. Merevedés után pedig egyre inkább érzem a fájdalmat, van egy ér benne ami megvan duzzadva és az fáj, kellemetlen érzés. Tudom hogy el kell vele mennem orvoshoz, csak egy kicsit félek mert ilyen jellegű problémám még nem volt, mi lehet a probléma erre szeretnék választ kapni? Nagyon köszönöm, előre is ha segít! Üdvözlettel: Békési Péter

        Dr. Merth Gábor válasza a péniszfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Több oka is lehet ennek a fájdalomnak. Elképzelhető egy triviális gyulladás (ballanitis) melynek kezelése azért kicsit nehezebb, mint egy egyszerű megfázás. Ha egy vaskosabb eret érez merevedéskor a péniszében, az nem biztos, hogy ér, ezt is meg kellene vizsgálni. (Deformálódik a pénisze ilyen esetben? ) Ha valamilyen autóimmun eredetű betegsége van, akkor szintén más kezelés válik szükségessé. Sajnos az orvos-látogatást nem tudja megúszni, gondolja budapesti rendelőmben szívesen megvizsgálom. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Kérdés: 2012. február 14., 08:42; Megválaszolva: 2012. február 15., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: