• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mint az látható 20 éves férfi vagyok és korai magömlés problémával küszködöm. Nem éltem eddig túl nagy szexuális élet (lehet ez okból kifolyólag is) egy 1 éves kapcsolatom volt de hát ez a "betegség" is rátette a pecsétjét arra a kapcsolatra. Lényeg az hogy a szeretkezésre kerül a sor akkor maximum egy fél percig bírom és utána elélvezek ami elég kiábrándító, ezt úgy oldottam meg h folytattam tovább mintha mi sem történt volna, persze a kezdeti merevedés már közel sem volt ugyan az és ez amúgy se egy túl jó megoldás. A segítségeteket szeretném kérni hogy hogyan tudnék ezen változtatni, esetleg van e rá valami gyógyszer? Előre is köszönöm.

        Dr. Kocsis István válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Kérdező! A korai magömlés ilyen fiatal korban legtöbbször lelki okokra vezethető vissza. Leginkább a teljesítményként megélt szex során, a szorongás a kudarctól okozza. Emiatt én inkább egy érzékeny tünetnek tekintem, nem pedig betegségnek. Emiatt sokszor csak időleges és életmód váltással, az önismeret fejlesztésével, netán egy stabil, teherbíró kapcsolattal meg is szűnik. Javaslom, keressen fel egy andrológiai szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        Kérdés: 2012. február 12., 14:51; Megválaszolva: 2012. február 14., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: