• NEM KÉSÖ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fiam már 13.5 éves tudtommal még nem volt magömlése.Normális ez? üdv:egy aggodó anyuka

        Dr. Boros Miklós válasza a magömlés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a fiának maszturbálás során nem volt megömlése és ezt valóban jól tudja megítélni és nincs semmilyen urológiai panasza még lehet várni. Érdemes tisztázni gyermekével a dolgokat, hogy mi is lehet a gond.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 10., 21:50; Megválaszolva: 2012. február 13., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: