• Érzéketlen pénisz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy egyik nap a barátnőmmel szeretkezni szerettünk volna, de érdekes dolog történt ami még soha. A péniszem(a makknál, ami eddig mindig elég érzékeny mindenre) mintha érzéketlen lenne.... Ha megfogom, megcsípem vagy bármit csinálnék vele ami eddig kellemetlen lett volna, most semmit nem érzek. Eddig nem voltam beteg, egyedül most voltam náthás valamint fogorvosnál voltam, ezenkívül semmi más. Étkezésem nem a legjobb, időhiány miatt. De amikor tudok eszek rendesen. Rendes feszülős alsónadrágot hordok. Nemi együtt lét közben nem használunk semmit (óvszert vagy bármi mást). Nem tudom kell e még valami általános információ. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!

        Dr. Kocsis István válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező! Ilyen átmeneti érzéscsökkenés nem ritka a fokozott, gyakori szexuális igénybevétel esetén. Aggodalomra ok nincs. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István


        Kérdés: 2012. február 07., 17:44; Megválaszolva: 2012. február 14., 16:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: