• véres vizelet.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Meghülés miatt szedek, Aktil duo 875mg filmtablettát, kiegészítve lázcsillapítót, Apranax filmtablettát. Összesen 2xszer vettem be az Apranaxból és már tegnap este a vizeletemből először egy pici vér ürült ki.Okozhatja-e az Apranax? Szerintem igen. Ugyanis soha életemben nem volt ilyen panaszom és soha nem szedtem még Apranaxot.Nagyon megijedtem. Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a véres vizelet témában

        Kedves Kérdező! Az Apranax lehetséges mellékhatásai között valóban szerepel a vérvizelés is. Javaslom ne szedje ezt a gyógyszert. Az antibiotikum ( Aktil duo ) szedését mindenképpen folytassa. Vizeletvizsgálat végzése mindenképpen javasolt a gyógyszer elhagyását követően, igazolandó a vérzés megszűnését.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 05., 10:13; Megválaszolva: 2012. február 07., 16:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: