• nemi szerv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretnek erdklodni a lagyekom es a sexualis pobremaval kapcsolatosat tudni 12 eve vagyok hazas es ma vagy kett eve ojasmival szenvedek amitol ma lasan a hazasagom is tonkre megy. a lagyekom a egyik nagyob de csak akor erzek komoj fajdalmat ha fell vagyok izgulva es nics extazisom egyszeruen nem elvesztem el akor komoj hasi fajdalmakval szenvedek es a lagyekom tajan is es ha van akor még a felesegemetis csipja a posva tajekan. de ha nem vagyok fell izgulva es nics ojasmi akor nem erzek fajdalmat es a egyik lagyekomon a balon van egy kis csomo fele ojasmit erzek ha meg tapintom. mivel elege szegyelos vagyok es nem mertem meg orvoshoz meni ijesmivel szeretnek kicsit erdeklodni.. ha lehet.. elore koszonom

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Az az igazság, nem tudja "megúszni" az orvosi vizsgálatot. Amennyiben valamilyen kórokozó bújik meg panaszai hátterében, azt ki kell mutatni, és a megfelelő gyógyszerrel kezelni. De okozhatja panaszait akár lágyéksérv is, melyet gyógyszeresen nem lehet kezelni. (És még más kórképek is jelen lehetnek! ) A lényeg, hogy panaszairól vakon nyilatkozni nem lehet, így mindenképpen keressen fel egy orvost, aki meg tudja vizsgálni magát! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected] U.i.: mi is az a "posva" tájéka?

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 00:25; Megválaszolva: 2012. február 02., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: