• here es hasfal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot. egy kerdessel fordulok onokhoz. par napja huzodast erzek a alhasbam az agyek es csipo tajekan inkabb bal oldalon. az utobbi idoben tobbszor onkielegitest vegeztem, es volt 1 hosszabb izgalmi allapotom is, azutan ereztem a fajast, huzodast. onkielegites kozben ereztem fajdalmat is a balherem kornyeken es a hasfalban. mi lehet ennek az oka? megjegyzem meg volt ilyen problemam kb 10 eve, akkor is zavaro volt es kb 2-3 evig tartott aztan elmult, akkor is egy onkielegites utan tortent. koszonom a valaszuk

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön által leírt panaszok inkább izomhúzódásból, fizikai túlterhelésből adódhatnak.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 30., 12:54; Megválaszolva: 2012. február 01., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: