• bal here fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr úr vagy dr nő! 2011.06.24-én volt egy bal oldali varicocele műtétem 12cm hosszan vágtak fel és 5cm mélyen 4 db eret sütött el a dr úr. A műtét után amiket a dr úr mondott mindent be tartottam és azt mondta, hogy 6 hét múlva meg fogok gyógyulni. De azóta is ha tüszentek vagy ha az orromat fújom akkor is fáj, sőt kb egy óra sétálás után már annyira fáj, hogy a bal lábamra már sántikálok és a bal herém fájni kezd és alig birok menni. Esténként néha jegelni szoktam mert ez úgy érzem, hogy valamennyire csillapítja a fájdalmat a herémen. A bal herémen viszont újra látszik egy sötét lilás színű ér. Viszont az urológus aki műtött azt mondta, hogy ez mozgásszervi panaszokra vezethető vissza a herébe és a lábba lesugárzó fájdalom.2010.10.20-án volt egy gerinc sérv idet műtétem amiből egy hegesedés maradt vissza amire az idegsebész főorvos azt mondta 2011.10.28-án az MR vizsgálat után ennek semmi köze a here fájdalomhoz. Még annyit, hogy here ultrahangon is voltam és nem találtak semmi különlegeset. Ezek után már szeretném meg kérdezni a dr urat vagy dr nőt, hogy most már hová forduljak? Segítségüket előre is nagyon szépen meg köszönöm és az eddigi segítségüket is.

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Ismételt urológiai szakvizsgálat szükséges, talán érdemes felkeresni egy másik urológiai szakrendelést, ahol a fizikális, esetleg here ultrahang vizsgálat elvégzése után tudnak dönteni a teendőkről.


        Kérdés: 2012. január 28., 16:11; Megválaszolva: 2012. február 01., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: