• Húgyúti Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép Napot Kívánok! Az önöktől kapott diagnózis szerint húgyúti fertőzésem van! Sajnos én is azon férfiak közé tartozom aki nem szívesen megy urológiai problémával orvoshoz ( a vizsgálat kellemetlenségeitől tartva leginkább), ezért ezen az úton próbálok választ kapni a kérdésemre! Tehát a húgyúti fertőzést milyen módon tudnám leghatásosabban kezelni, urológus bevonása nélkül? És milyen kezelésben részesülnék ha orvoshoz fordulnék? Üdvözlettel Gyula

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Gyula Előző levelében leírtak alapján a tüneti szerek nem lesznek elegendőek, az állapot krónikussá válását okozhatják, ezeket nem javaslom. A fertőzés esetében először a kórokozó azonosítására, illetve ezek után a célzott kezelésére lesz szükség, a kezelés során vényköteles gyógyszereket alkalmaznak, tehát mindenképp orvoshoz kell fordulnia.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 28., 07:20; Megválaszolva: 2012. január 30., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: