• Szeretkezés közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párom 24 éves életerős férfi.Szeretkezés közben egy pár alkalommal elszakadt a bőrrész a fitymájánál, és nagyon vérzett, de nem fájt neki. Mitől lehet ez? Kell e vele orvoshoz fordulni? Hogyan kerülhető el, mert nekem rendkívül kellemetlen.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rövid fitymafék témában

        A rövid fitymafék lehet a gondok okozója, kis ambuláns műtét formájában bemetszik, amennyiben valóban ez a probléma. Keressen fel párja urológust!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 26., 16:48; Megválaszolva: 2012. január 27., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: