• Váladék a nemiszervből

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/ Doktornő! A kérdésem több elemből áll, igyekszem a legrövidebben kifejteni a problémámat. Körülbelül 3 éve azt észleltem, hogy a péniszemből mintha egy csepp "valami" folyna, azonban ezt sosem láttam. Természtesen nagyon megijedtem és elmentem egy szakértőhöz, aki vizeletmintát vett. Szerncsére ez a vizeletminta negatív lett minden vizsgált betegség esetében................ Körülbelül három hete gyakori vizelési inger és csípő érzés tört rám vizeléskor és ugyanazok a tünetek mint a fentebb említett esetben. Természtesen egyből elmentem orvoshoz, aki a felfázásra 500mg-os Ciprofloxacin nevű gyógyszert írt fel, két dobozzal, ha az első nem használna. Most kezdtem el a második dobozt és a vizelési inger megszűnt de az égető érzés vizeléskor és a váladék (amit érzek, de nem látok sosem) nem. A kédésem tehát az, hogy a hímvesszőből jövő váladék minden esetben nemi betegséget tükröz? Továbbá az, hogy van-e rá lehetőség, hogy a 3 évvel ezelőtti teszt nem mutatott ki valamit, ami azóta is bennem lappang? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Három évig tünetmentesen nem szokott lappangani a húgycsőben kórokozó. Tünetmentes váladékozás nem feltétlenül gyulladás eredménye, hanem prosztataváladék is lehet.


        Kérdés: 2012. január 25., 16:22; Megválaszolva: 2012. február 01., 15:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: