• Fehér Vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor! Olyan gondom van, hogy ha vizelek a vizelet végén egy par cseppnyi vizelet fehér, de az akadozva ürül ki, utána néha enyhe fájás tapasztalható. De semmi láz semmi problémám nincsen mellette. Még 7 hónapja volt egy vizelet vizsgálat melyben nem találtak semmit, de akkor nem jött fehér vizelet. Antibiotikumot szedtem és utána megszünt de most ujra előjött. Mit tanácsol? Lehet hogy sok tejterméktől, vagy felfázhattam? Köszönöm válaszát!

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Ilyen korban az Ön által leírt jelenség természetes. Az intenzív szexuális fejlődés korszakában gyakoribb a spontán merevedés, akár gondolatra is. Ilyenkor ondó, illetve prosztata váladék szivárog a hátsó húgycsőbe, vagy préselődik ki a végén, ami a vizelettel ürül, ez adja a tejszerű elszíneződést. Teljesen természetes jelenség: teendő, ijedelemre ok nincs.


        Kérdés: 2012. január 22., 22:01; Megválaszolva: 2012. január 30., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: