• gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A párom miatt érdeklődnék.Több hónapja alhasi, deréktáji fájdalma van ami a herékig nyilal. Mostanában már a medence és a combcsontja is fáj.Több rövidebb idejű antibiotikum kúrán már átment ami ideig óráig segített. A vérében baktérium nincs, viszont az antibiotikum ellenére is a vérében jelenleg is alacsony a süllyedése és most is vannak fájdalmai amik egyre erősödnek.Többszöri ultrahang kimutatta, hogy a veséin mindkettőn ciszta van és folyadék a herében. Arcüreg, tüdő rtg negatív. Az orvosunk gyanakszik urológiai betegségre, (prosztata vagy mellékhere gyulladásra), autóimmun betegségre, valamilyen vírusra ami ezt a folyamatos gyulladást előidézi. Már hónapok óta egyik orvostól a másikhoz megyünk, nagyon tanácstalanok vagyunk, mert a párom fájdalmai egyre erősebbek és egyre messzebbhatóak. Ha esetleg önnek lenen valamilyen ötlete ami segíthetne, vagy valami vizsgálat amit még csinálhatnánk... Előre is köszönöm figyelmét és válaszát! Üdvözlettel:K.Petra

        Dr. Merth Gábor válasza a urológia témában

        Kérdéseim: 1.: prosztatamasszázs utáni vizelet tenyésztés történt-e, milyen eredménnyel? 2.: vizelési panaszok, sűrűbb vizelési inger van-e? 3.: szexuális panaszok vannak-e? AB kezelésen kívül, milyen egyéb kezelésben részesült a férje, milyen eredményekkel? 4.: A vesecysták mérete, elhelyezkedése (tekintettel hasonló problémákat tud okozni egy "jó helyen lévő" nagyobb cysta is). 5.: kismedencei képalkotó vizsgálat történt-e? Ezekre a kérdésekre ha én vagy kezelőorvosa tudná a választ, valószínűleg előrébb lépnénk a panaszok megoldását illetően.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 19., 19:42; Megválaszolva: 2012. január 31., 13:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés