• Merevedési zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! 17 éves vagyok és az lenne a problémám, hogy elmaradnak a szexuális örömeim, a merevedés megvan, de az élvezet hiányzik.(Önkielégítés során midnen rendben van) Sajnos erre a problémára már 1 éve rájöttem, de igazából akkor még nem foglalkoztam ezzel annyira. Most már sokkal jobban izgat a dolog. Másik problémám, hogy nem szeretem a csókolózást. Nem érzek semmit közben, és ennek szeretném megtudni az okát, hogy mitől van. Előre is köszönöm!

        Dr. Kocsis István válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Olvasónk! Az Ön problémája nem egyedi eset. Leírásában ott a válasz is. Sajnos ez egy kortünet, hiszen Ön is korlátlanul láthat az neten a szeretkezést nemi aktussá alacsonyító bármilyen pornófilmet, és lehetőség van ezekre maszturbálni is. Ezzel több dologtól is megfosztja magát, ráadásul teljesen hamis, torz képe maradhat az együttlétről. Ha olyan lánnyal együtt fedezik felfedezni egymás testét, akibe szerelmes, az izgalom, és az öröm sem marad el.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 15., 17:09; Megválaszolva: 2012. január 18., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: