• Mi a megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Férjemnél oligozoospermiat állapitottak meg.Voltunk urológiai vizsgálaton és herevisszér tágulata van.Két lombikon vagyunk túl sikertelenűl.Ha megmüttetné azzal javulna a spermaképe? Egyáltalán vannak erre a problémára gyógyszerek? Válaszát köszönöm.

        Dr. Merth Gábor válasza a sperma témában

        Kedves Kérdező! Igen van. Amennyiben javul a here vérkeringése, az pozitívan befolyásolja annak működését is. Ma már egynapos sebészet keretében meg lehet oldani a problémát, nem jelent sem megterhelést a szervezetnek, sem komolyabb kiesést a teendőkben egy ilyen műtét (ha valaki betartja a szabályokat, akár este hazamehet). Lehet befolyásolni a mikrokeringést bizonyos készítményekkel, de komolyabb varikozitás estén ma még csak a műtét jöhet szóba.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 14., 18:21; Megválaszolva: 2012. január 16., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: