Hereduzzanat

A bal herém kétszer akorára nöt mint a jobb felöli.Ez 1 es fél hete történt, reggel igy ébredtem 5: 00, korul fajdalmakra, hogy nagyon fáj, nem tudok hozzá érni es ulni sem, söt fekudni se nagyon tudtam.Gyorsan utána olvastam a netten s hereduzzanatra talaltam.Jegeltem es egy nap alat elmult a fajdalom, söt meg az erösseb szoritasa sem fáj, de a nagyobbodása nem akar elmulni.Doktor ur, 18 evesen ez normális? Szedtem gyulladas csokentokbol ugy 10-12 darabot de nem huzodik vissza. Mit szedjek még, hogy visszaáljon méretére? Vagy mien orvost keressek fel, elége szégyelek beálitani egy orvoshoz evel a problémámmal.Tisztelettel várom válaszat (egy Erdélyi magyar 18f)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza herecsavarodás témában

Herecsavarodás gyanúja miatt azonnali orvosi vizsgálat szükséges, a hereelhalás gyanúja áll fenn! Urológiát keressen fel!

Kérdés: 2012. január 11., 18:14; Megválaszolva: 2012. január 12., 14:25
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Óriásra duzzadt here
Kedves Doktor Úr! Fiamnak herecsavarodása van túl van ultrahangon vér-vizelet vizsgálaton. 5napot töltött kórházban nem műtötték meg mert azt...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás