• Hereduzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A bal herém kétszer akorára nöt mint a jobb felöli.Ez 1 es fél hete történt, reggel igy ébredtem 5:00, korul fajdalmakra, hogy nagyon fáj, nem tudok hozzá érni es ulni sem, söt fekudni se nagyon tudtam.Gyorsan utána olvastam a netten s hereduzzanatra talaltam.Jegeltem es egy nap alat elmult a fajdalom, söt meg az erösseb szoritasa sem fáj, de a nagyobbodása nem akar elmulni.Doktor ur, 18 evesen ez normális? Szedtem gyulladas csokentokbol ugy 10-12 darabot de nem huzodik vissza. Mit szedjek még, hogy visszaáljon méretére? Vagy mien orvost keressek fel, elége szégyelek beálitani egy orvoshoz evel a problémámmal.Tisztelettel várom válaszat (egy Erdélyi magyar 18f)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herecsavarodás témában

        Herecsavarodás gyanúja miatt azonnali orvosi vizsgálat szükséges, a hereelhalás gyanúja áll fenn!! Urológiát keressen fel!


        Kérdés: 2012. január 11., 18:14; Megválaszolva: 2012. január 12., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.