• férfiklímax?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt andrológus Webdoktor! Úgy egy éve jelentkező problémám, hogy szexuális együttlét alkalmával nem merek "ismételni". A második ejakuláció után 10-20 perccel olyan fokú levertség fog el, hogy az már rosszullétnek is nevezhető. Ez eltart több óráig. Legfőképpen a combcsontjaimban érzek olyasmi lüktetést, mintha végigálltam volna valamilyen félnapos rendezvényt. És, mint írtam nagyon kimerültnek érzem magamat. Arra gondolok, a herék elkezdik visszatermelni a hiányzó készletet és ez a folyamat valamit elvon a szervezetből.Így van-e ez, ha igen pótolható-e vitaminnal, nyomelemekkel, stb módon? Ha nem jól gondolom, mi módon lehetne kideríteni az okát és gyógyítani ezt a tünetet? Szíves válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a potenciazavar témában

        Nem hiszem hogy urológiai oka lenne ennek a panaszának.Talán inkább gerincprobléma, de nicsen egyértelmű tippem.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 11., 12:23; Megválaszolva: 2012. január 12., 18:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: