• élesebb herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő! Immár a héten másodjára fordul elő velem, hogy a bal herémben erős fájdalmat érzek. A fájdalom pont olyan jellegű, mintha megrúgtak volna....ott - tehát az alhasban is érzem egy ponton a kellemetlen érzést. Olvastam valahol, hogy a herefájdalom oka lehet máshonnét kisugárzódó probléma, illetve fizikai megerőltetéssel is összefügg. Tény, hogy mindegyik fájdalom előtti estén (a fájdalom reggel bukkant fel mindkét esetben) sportoltam, de nem erőltettem meg magamat egyik esetben sem túlzottan. Mostanában szokott fájni a derekam is, gyógytornát is végzek, de nem tudom, hogy a kettő között lehet-e összefüggés. Megköszönném, ha útmutatást kaphatnék a témában. Üdvözlettel

        Dr. Boros Miklós válasza a herefájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ha néhány napos pihenésre nem javul, vagy ha önvizsgálattal elváltozást tapint, akkor orvoshoz kell fordulni, de sok esetben valóban a hasizmok izomláza sugárzik oda.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 15., 17:24; Megválaszolva: 2011. december 16., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés