• folyamatos alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már régóta meglévő alhasi fájdalmaim vannak, folyamatos fehér folyás. Sokszor gombás hüvelyi fertőzésem is van, de azt az utóbbi időben sikerült kezelnem. Az orvos folyamatosan csak arra ír gyógyszert, a felfázásomra nolicin tablettát kaptam, végigszedtem de a fájdalom és a folyás megmaradt. Szeretném ha megszűnne a felfázásom, ami folyamatosan megvan. Az orvosom nem foglalkozik vele, talán egy magánrendelésen rendesen megvizsgálnának, de az rengeteg pénzbe kerül. Kérem adjon tanácsot mit tehetnék!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Javaslom, hogy történjen hüvelyváladék-tenyésztés, elképzelhető, hogy egy nőgyógyászati kórokozó okoz rendszeres húgyúti problémákat. Visszatérő panaszokról lévén szó, a vizelet tenyésztése is indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 07., 00:25; Megválaszolva: 2011. december 08., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés