• Betegségem megállapítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A péniszemen sok-sok apró dudor jelent meg kb egy éve a makk fele kevesebb van míg a péniszem közepén és tövénél nagyon sok és a herezacsko is tele van ilyen pici dudorokkal.Kb fél éve 1-2 dudor(nem egy időben), nagyobbra nőtt(De még igyis csak borsoszemnél kisebb méretü volt) és kifakadt, sárga gennyhez hasonlitó folyadék jött ki belőle és utána semmi nem történt csak viszazsugorodott.Azóta semmi csak úgy tűnik egyre több van belőlük.Ha szükséges kép akkor küldhetek. És a péniszem alsó részén egy barna csik fut végig a makk fele keskenyedve.Figymaszükülettel kb 4 éves koromba voltam mütve, nem tudom fontos tény e.Valyon mia probléma?A legtöbb apro dudorbol szörszál is nőtt. Nem merek orvoshoz menni.

        Dr. Bodnár Edina válasza a kelések a péniszen témában

        Szőrtüszőgyulladás okozza a problémát, kenje Duac géllel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 02., 12:15; Megválaszolva: 2011. december 05., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés