• Fájdalom orgazmus utáni első pisilésnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az lenne a kérdésem, hogy a páromnak miért fáj az orgazmus utáni első pisilés? 3 éve vagyunk együtt és ez az első perctől kezdve így volt. Nincs és nem volt semmi problémája a nemi szerve tájékán. Jelenthet ez valami komolyabbat is vagy lehet azzal is összefüggésbe hogy pisilés előtt a húgyvezetéken a spermák áramlottak át? Lehet ez butaság? Köszönöm válaszukat.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgycső-gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Inkább irritációra gyanakodnék, ha csak az első vizeletürítés okoz gondot, párja fogyasszon bőven kamillateát, aktus előtt és után is pisiljen, figyeljenek a fokozott intim higiéniára! Ha síkosítót használnak, váltsanak márkát, hypoallergén termék javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 01., 18:53; Megválaszolva: 2011. december 05., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés