• Escherichia colli

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30-40 fehérvérsejtet találtak a vizeletemben, és a fenti eredményt kaptam a dg megnevezésében.-Milyen természetes gyógymódot /gyógynövényes készítményt //alkalmazhatnék a gyógyulásom érdekében. Mennyire befolyásolja az,hogy jókora tojásnyi cystocole -m van ? Mivel gondosan ügyelek az alsó testem tisztán tartására- /intim mosakodó gél, törlőkendő/ - ezért gondoltam erre. köszönöm

        Dr. Merth Gábor válasza a húgyúti fertőzés, E.coli témában

        Kedves Kérdező! Őszinte leszek. Az én meglátásom szerint ön előtt egy műtét áll. Miért? A -tojásnyi- cystokele azt jelenti, a vizelet nem tud rendesen kiürülni a hólyagjából, illetve a megfelelő zárómechanizmusok sem működhetnek megfelelően. Szinte biztos, hogy ha "kitisztítanánk" a hólyagját (pl. antibiotikum kezelés, egyéb gyógyszerek, stb.) hamarosan ismét előjönne a probléma. Ezen Ön nem tud segíteni, ugyan is ez egy "anatómiai" kórkép. Hiába tartja tisztán az intim régiót, egy köhögés, nevetés, felállás, stb. vizelet vesztést okozhat, a nedves környezet kedvez a baktériumok elszaporodásának, és az egész kezdődik előröl. Kisfokú probléma esetén segít az intim torna, bizonyos szituációk kerülése (pl. dohányzás, ami köhögésre ingerel), esetleg súlycsökkentés, adott esetben ösztrogén pótlás, de súlyosabb eseteknél szerencsésebb egy szalag-műtétnek nevezett operáció. Ez nem megterhelő, hamar átesik az ember rajta, és nagyon jól bevált. Ön még fiatal, látatlanban azt mondom, megérné elgondolkodni azon, hogy az alap problémát kezeljük egyszer s mindenkorra. Javaslom keressen fel egy urológus szakorvost, több mint valószínű, Ő is hasonló véleményen lesz... Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 26., 23:06; Megválaszolva: 2011. november 29., 00:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés