• Felfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Már 1 hete felfázás tüneteit produkálom ... Hajnali 3:30 kor felébredek h pisilnem kell, és kb 6 ig érzem a folyamatos ingert. És kb 2 óra alatt elmúlik, és a nap többi részében semmi bajom ... Már szedek Urogint, tőzegáfonyakapszulát de eddig semmi javulás ... Szinte pontosan hajnali 4 kor felébredek és reggelre elmúlik ... Van aki azt mondja h ez már berögződés nálam ... Ön szerint mit tudok tenni ? Mit csináljak h elmúljon? Köszönöm válaszát !

        Dr. Merth Gábor válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Vizeletvizsgálat nélkül semmit. Ha esetleg fertőzéses betegsége van, az magától nem fog elmúlni, illetve az ön által említett szerek a panaszokat csökkentik ugyan, de az algaproblémát nem oldják meg. Javaslom forduljon urológus szakorvoshoz, aki hamar fel tudja mérni a bajt, és prompt kezeli is azt. Egy vényre kapható "csodaszerhez" megint csak orvoskontaktus kell, így azt kell mondjam, ezt most nem tudja elkerülni. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 24., 08:47; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jónapot Kívánok! 21 éves férfi vagyok.Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz,hogy milyen betegségre utalhatnak ezek a tünetek? - Bal alhasi tompa fájdalom -Néha fájó bal here. - Lágyék irányába combtőnél fájó izom. - Lágyékrészen...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés