• Véres vizelet nagy bajt jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! 20 éves vagyok, egy napja vettem észre,hogy véres a vizeletem,olyan,világos rózsaszínes, utána narancssárga lett a vizeletem. (menzeszem rendszeres, kb. 10 nap múlva esedékes) Mi lehet a baj,szimpla felfázás? Ugye nem valami daganat? Semmilyen más panaszom nincs, most tiszta a vizeletem. Vérvételen is voltam 3 hete, ott valami gyulladást mutatott a lelet. (BLO 50) Köszönöm a választ!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véres vizelet témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet gyulladás miatti vérzés, akár nőgyógyászati vérzés, de vér kerülhetett a felsőbb húgyutakból is, sőt ezeken kívül is többféle ok szóba jön. Tehát a pontos okot megmondani nem tudom, ehhez vizsgálatok szükségesek, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 21., 16:14; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés