• hydronephrosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Problémám, amivel orvoshoz kerültem: Vizeletben magas volt a vörösvértest szám Diagnózisom N1300 N2000 A pyelonban több kb 2-3 mm nagyságú kőárnyéknak megfelelő telítődési hiány mutatkozik. A Pu. határon jelentős szűkület van, mely kb. 5 mm hosszú. Innen a k. anyag csak kis adagokban jut az ureterbe. Milyen beavatkozás szükséges? Köszönöm válaszát.

        Dr. Kocsis István válasza a vesebetegség témában

        Tisztelt Olvasónk! Leírása alapján Önnek a vesemedence-vezeték átmenet veleszületett szűkülete és a következményes pangás miatt képződött kövei vannak. Ezek ellátására egy endoszkópos műtétet szoktunk végezni, mely során egy, a bőrön át a vesébe vezetett csövön keresztül eltávolítjuk a köveket, majd a szűk szakaszt ugyancsak ezen az endoszkópon keresztül bemetsszük.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 17., 16:32; Megválaszolva: 2011. november 23., 23:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés