• Tabu mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot, olyan problemám van,hogy pisilás után mikor már azt hiszem,hogy kijött minden,olyan 2-3perc múlva is jön egy kevés vizelet kellemetlen érzéssel.Gyógyszeres kezelés segít ezen,vagy más dolog?Mennyek el orvoshoz?

        Dr. Merth Gábor válasza a vizelési probléma témában

        Kedves Kérdező! Igen, forduljon orvoshoz, mert valószínűleg vmilyen prosztata bántalma lehet. Ennek vizsgálata koax-kábelen keresztül nem lehetséges, csak személyes megjelenés esetén tudunk A-t vagy B-t mondani. Panaszán lehet segíteni!! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 05., 14:12; Megválaszolva: 2011. november 08., 17:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés