• Tüdődaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Uram/Hölgyem! Édesapámnak megállapították a tüdődaganatot, 2011. májusában, ami 7x7-es átmérőjűre nőtt, ami 1cm május óta. Azt szeretném megtudni hogy milyen gyógymód van rá hogy a daganat ne növekedjen illetve ne terjedjen tovább más szervre.Olvastam a B17 vitaminról és Varga gombáról is, hogy ezek segíthetnek, de viszont egy gyógyszerész azt mondta nekem hogy nem ajánlja mert az állapotát erősen leronthatja illetve nem segít hanem csak ront. Édesapám egészségi állapota megfelelő, bár súlycsökkenés tapasztalható és a cigarettázást nem akarja elhagyni. Szed C vitamint, immunerősítőt. Szeretném ha segítene hogy mit csináljak hogyan segítsek rajta?!

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőrák témában

        Tisztelt Kérdező! A gyógyulás csak a műtéttől és az onkológiai kezeléstől várható. A jelenlegi állapotot aggasztónak találom. Hagyja el a dohányzást és történjen onkológiai konzílium.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 11:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 15:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: