• Tüdődaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámnak áttétes tüdődaganata van. Két évvel ezelőtt gerincműtéten esett át. Akkor azt javasolták, hogy szedje a Milgamma és a MagneB6 készítményeket. Kérdésem: ezek a gyógyszerek mennyiben befolyásolják a daganatok fejlődédét illetve milyen hatással lehetnek rá? Az említett gyógyszereket szednie kellene, mert elviselhetetlen idegfájdalmai vannak. Viszont tartunk attól, hogy ezek a többi vitaminhoz hasonlóan csak tovább táplálják a meglévő daganatokat. A kérdést természetesen már feltettük a házi és a kezelő orvosoknak is, de konkrét és egyértelmű választ nem kaptunk! Segítségét előre is köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tüdőrák témában

        Kedves Kérdező! Nyugodtan szedheti az említett gyógyszereket a beteg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 18., 23:18; Megválaszolva: 2011. május 20., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés